Diken och klös

Idag var jag rejält rädd när jag körde till stugan. Det låg en hinna snö på vägen och jag kan inte hantera det. Var på väg rakt över flera T-korsningar... Mötte en timmerbil med ett hjul i diket. Jag visste verkligen inte vad jag skulle kunna göra åt det, det känns lite fånigt att fråga om man ska putta på i ett sånt läge. Konstaterade att det var snorhalt och den kolugne skåningen sa att det var "himskt". Han lyckades köra framåt så pass så att jag kom förbi på sidan med lilla renaulten. Hade jag inte gjort det så hade jag tvingat honom att backa min bil ett par hundra meter så att jag skulle kunna vända och ta en annan väg.

Kan upplysa om att klösmärkena på min hals kommer från en kompis katt som hårdgosade med mig igår när jag var lite ledsen. Min chef rektorn har sagt att han skulle ge mig ett besked idag eller imorgon, och idag har jag inte hört nåt, så jag antar att jag får oönskad information imorgon om att ingen har lyckats skaka fram pengar för att ha kvar mig på skolbiblioteket. Har också fått höra det otroligt jobbiga att det kan hända att någon 55+person får "mitt" jobb. Alltså nån som är över 55 år och har varit arbetslös i två år och måste vara nånstans. Men jag då? Jag MÅSTE verkligen vara där! Gaaah! Hjälp! Nån som fattar såna här regler? Dan? Karin? Elon? Maria?

Kommentarer
Postat av: Maria

Ingen aaaaning om deras luddiga regelklet... Kan du inte få stöd från AF, du behöver ju jobba där för att inte bli helgalen altså är det terapi altså borde de kunna sy ihop ngt... Var inne snabbt och kollade på http://www.ams.se/rdfs.asp?l=32134

2005-11-30 @ 11:44:15
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0