Kändisspaning i Stockholm

Nu sitter jag på centralen i Jönköping och väntar på min buss hem. Har haft en bra spaning i Stockholm:
 
* I torsdags mötte jag Ulf Lundell arm i arm med en mycket yngre korthårig kvinna, på väg in på bokhandeln Svanströms på Hornsgatan.

* I fredags åkte jag med min brors familj till Djurgården. På vår promenad längs Hornsgatan (kändistätt område detta) mötte vi på ett par minuter Pia Johansson som är med i Parlamentet på TV4 och Marika Lagerkrantz.

* Ute på Djurgården såg vi nån Beckman som är programledare för Kulturen, upplyste min bror. Eh, jag kände inte igen henne, tittar inte på det, dåligt av mig.

* Min bror och jag skulle handla i Mariahallen på Hornsgatan och brorsan sa att det var sista kändischansen innan vi kom hem. Brorsan åkte upp till andra våningen och gav mig i uppdrag att vakta hans 2 1/2-åring. Sen ringde han och sa "Micke Leijnegaard står bredvid dig". Med brorssonen som förkläde mötte jag honom fem gånger samtidigt som ungen höll på att köra på honom med en liten kundvagn. Ett trevligt leende på den mannen.

* I lördags var jag ute med en kompis på det populära stället Storstad i Vasastan. Där klämde jag mig in mellan ett par hånglande bögar och talade om för den ene att han var lik Andres Esteche. Han hade hört det förut. Jag berättade det för en kille jag snackade med och han sa att det var ju han. Hm, mycket möjligt, men i så fall har han bra mycket kortare ben än vad jag ville minnas från när jag favoritade honom i Melodifestivalen för några år sen, just på grund av hans fantastiska ben och en dans som gjorde mig och min väninna alldeles lyckliga. Eller så var han ihopkrupen eftersom han stod och pillade på en annan man...

Kommentarer
Postat av: Maria

Fantastisk kändisspaning! Jag har inte kunnat svara för jag har inga pengar kvar på mobilen

2005-11-05 @ 16:28:49
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Ja, visst har jag lyckats med kändisarna den här gången! Jag messade snuskigt mycket i torsdags när det var gratis.

2005-11-05 @ 16:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0