Kaos

Kaos i mitt liv! Jag är i en grubbelperiod och det finns inget jag kan göra åt det stora problemet. Tjata på ansvariga för personalen inom kommunen, men ingen verkar ens veta vem det är som bestämmer. Jag har nästan slutat sova, går på sömntabletter men är ändå en zombie. Börjar bli väldigt nervös och det yttrar sig bland annat i att jag river sönder ansiktet, så nu tävlar jag med arbetslöse alkogrannen om vem som har rödast näsa...  Till råga på allt elände ska det bli storm inatt igen. Får se om vi har några trän kvar imorgon.

Jag var på apoteket och frågade hur jag ska göra med mina nya p-piller. Det blir ett glapp mellan de gamla och de nya så apokvinnan (ny schysst förkortning) rådde mig att ha skydd eller springa iväg från alla karlar. Sånt borde genera mig men gör inte det utan vi diskuterade detta rätt högljutt. Apropå avling så ska nog getabocken få träffa en getflicka på tisdag. Läste om getter i Smålänningen närbild i fredags. Där var en kvinna som har användning av sina getter i sitt arbete med barn. Hon sa att hon vill använda dem både i jobbet och på fritiden. "De ska kunna ge människor en upplevelse." Ja, det kan jag lova att getter gör! I alla fall vår bock.

Kommentarer
Postat av: Maria

Alternativ karriär; sälja upplevelsehelger hos bocken i runkarp (man kan se hur mycket prylar som blir ätna och hur många blåmärken man får).
Det är väl djävla skit att de inte kan ordna det för dig de nedra snåljåparna. Kommunal ekonomi är rätt trångsynt.. det vet jag för hade de haft nått vett hade jag varit fast anställd vid det här laget.(lite grinig idag). Vi kan tävla i rödast näsa - fast jag är mer inne på rödprickiga kinder så jag kommer nog inte etta.

2005-11-14 @ 22:36:40
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Helena

Får jag också vara med och tävla i ansiktsrödhet? Jag river mig under hakan/på halsen och på vänstra kinden (plus på armarna men de räknas givetvis inte i denna tävling). Det är mest när jag är stressad, sover dåligt och gosar med katter som det kliar, men det är faktiskt ganska hyfsat just nu, så nej, jag vinner nog inte heller...

Hur lång tid tror de "ansvariga" att det kommer att ta innan de vet om du får bli kvar? Det borde de ju förstå att du blir nervös när du inte vet hur det blir. Du får se till att låta Bilbo underhålla dig lite, så att du får tänka på annat (och nej, jag menar inget perverst med det!)

2005-11-14 @ 23:14:27
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Vad skönt att det inte bara är jag som river sönder mig själv. Jag har hört mycket om flickor som skär sig och skadar sig, men mindre om tjejer som pillar sönder huden.

Rektorn ska försöka komma med besked i slutet av månaden. Tills jag får höra nåt postitivt går jag sömnlös nästan.

2005-11-15 @ 20:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0