Modemproblem

Gaah, så dumt att ha mig sittandes på modem! Tyvärr är det ingen som vill sponsra bredband åt mig och jag har ingen lust att betala själv. Idag undrar jag om det inte är serverstrul i hela stan för det har varit väldigt långsamt på jobbet också. Det var lite segt att komma tillbaka efter en veckas ledighet och försöka hålla isär olika lösenord, särskilt eftersom jag blev ombedd att byta två samtidigt. Dessutom kom det elever som undrade hur man gör med USB-minnen och det har jag ingen aning om. Har de sparat så får de själva fundera på hur de ska skriva ut. Egen pedagogik; att låta dem sköta sig själva...

Kommentarer
Postat av: Maria

Men det har jag ju sagt i snart två år att det inte går att ha dig på modem! Skulle tro att prisskillnaden mot billigt adsl inte är så hög? Plus att du faktiskt kan titta på bilder utan att det tar en halvtimme.

2005-11-08 @ 21:22:31
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Nej, det blir fortfarande dyrare. Kalle säger dessutom att alla han känner som har ADSL har problem med det. De får betala även när det inte funkar. Vill ha gratis bredband!

2005-11-09 @ 10:14:51
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Maria

Äh! Man talar om för dem att tre dagars avbrott är för långt och att deras vägran att dra av det på räkningen kommer verkligen att spela in när avtalet går ut. Vips så får man plötsligt 60 spänns avdrag *s*

2005-11-09 @ 22:26:55
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Helena

Klart du ska ha bredband! Jovisst vore det trevligt att få det gratis, men allvarligt talat, det är helt klart värt den extra kostnaden. Du kommer inte att ångra dig, jag lovar!

2005-11-09 @ 23:23:39
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0