Några komiska saker innan katastrofen

* Nån har gjort en logga åt mig! Kolla på www.y-front.org!

* Vi har en förståndshandikappad kille som jobbar på skolfiket. Eftersom vi båda just har fått nya brorsbarn brukar vi prata om det. Han frågade mig -vad heter ditt barnbarn?...

* Igår kväll när jag var på väg hem från en kompis hörde jag plötsligt några män pratra vackert dalmål. Var tvungen att gå fram till dem och säga -står ni här och pratar dalmål? De var från Grycksbo utanför Falun och det är verkligen en mysig dialekt. Ska bli riktigt trevligt att åka hem till jul och gå ut på stan och lyssna lite trots att Hedemoradialekten inte är lika fin som den i Falun.

* Jag ertappade några elever med att surfa på megastore.se och de kunde inte motivera det som skolarbete. Ansåg mig tvungen att propagera för cd-wow.com och cd-wow.se som är de billigate sidorna jag vet med CD från 124 kr inklusive frakt. Var inne på Mega nu när jag var i Stockholm och häpnade över att de kan ta uppåt 200 för en CD!

Kommentarer
Postat av: Sia

Tack för tips om billig cd- affär!! Måste jag kolla upp! Ett av mina "flytta-löften" är att jag ska unna mig mer musik. Fnissade åt din arbetskamrat som frågade om barnbarnet, kom hastigt ihåg en annan anekdot. Mina päron var stöd och kontaktfamilj åt en förståndshandikappad kille. Mina föräldrar hade på den tiden en ko-hud på golvet i ett av rummen, grabben stod på ko-huden och frågade vad det var: "Det är en ko" förklarade min förståndiga storasyster. Grabben gnussade med tån mot kossan och sa: "Jaha... är kon död nu?"

2005-11-10 @ 20:21:38
URL: http://www.siasida.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0