Ofrivillig voodoo

Idag gjorde jag en omedveten protestauktion. Tappade en burk med ungefär 200 häftstift utanför dörren till expeditionen. Sjuksyster frågade om jag la ut en spikmatta och rektorn undrade vad som hade hänt. Det var ju inte honom jag skulle sjukskriva, han är på min sida.

Jag brukar inte blogga på arbetstid men nu är det fredag och jag skulle ha slutat för tjugo minuter sen, men kan inte gå förrän de stackars eleverna som är kvar har lyckats skriva ut sitt skolarbete. Men fy, vad jag är hungrig!

Kommentarer
Postat av: Sia

*hihi* Tankens kraft? ;) Jösses. Det låter som många häftstift, lyckades ni röja upp det? Och vad blev det till mat? Kramis!

2005-11-12 @ 06:36:46
URL: http://www.siasida.net
Postat av: Maria

undrar just vad farbror Freud skulle sagt om det?
Du har iaf klagjort hur stressad du blir inför hotet att inte få komma dit nästa termin.

2005-11-12 @ 19:01:53
URL: http://www..morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Sia. Jodå, jag fick hjälp av en vänlig elev och låg glatt på golvet och plockade häftstift, dagen till ära iklädd ett par byxor med låg midja så man visar halva rumpan om man ligger på alla fyra, samt en generöst urringad topp. Vet inte om det är så man mutar rektorn... Jag stormade hem halv fyra och åt kassler-rester.

Maria. Japp, jag blir riktigt stressad och lynnig och skriker åt killar som slåss: men sluta sätta på varandra i soffan!

2005-11-12 @ 19:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0