Oh, så lugn

Jag har gjort nåt alldeles oylviskt; varit ensam hemma en fredagkväll. Det var länge sen sist, måste jag säga. Sambon var bortbjuden till en kompis som fyllde år och då trodde jag att de skulle ha grabbfest. När jag var ute vid stugan och matade djuren ringde han och tyckte att jag kunde komma förbi på hemvägen. Då blev jag lite sur, eftersom jag var getklädd och inte alls hade lust att dyka upp och lukta bock... Så jag åkte hem, stekte blodpudding, tittade på "Idol" och åt godis. Det är väl rätt okej men som sagt, jag brukar inte vara ensam hemma.

Måste rapportera det senaste om getterna. Sambon har byggt en låda för vattenpumpen och där uppe står geten mest hela dagarna, medan bocken står trånande nedanför och kvider och lider. De kan ju inte vara normala de här djuren för i så fall skulle getter vara utrotningshotade.

Idag har jag varit duktig och hjälpt en kompis att tömma lägenheten. Hon bodde på tredje våningen så det blev mycket spring i trappor. Ville bara säga det, så jag kan motivera det godisfrossande jag känner för att ha ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0