På äventyr i Stockholm

Nu har jag bloggat min kändisspaning och här kommer rapport om övriga upplevelser.

Jag kom till Stockholm i onsdags och blev mött av en kompis som bor i Bro. Vi åkte hem till honom och hans tjej och åt ovanligt goda pizzor. På torsdagmorgonen gick vi hemifrån halvåtta för att kompisen skulle ta sig till jobbet till nio och jag skulle gå på stan. Pendeln till Centralen gick bra men sen hände nåt. Tunnelbanan stannade plötsligt och vi upplystes om att nån hade dragit i nödbromsen. Efter ett tag sades det att det var vagnfel och efter ännu en stund åkte vi tillbaka till förra stationen och bytte tåg. Jag kom tillbaka till Centralen halvtio, alltså två timmar efter att jag började åka. Som tur var hade jag inget särskilt att göra eftersom de flesta affärer inte öppnar förrän tio. Åt frukost på svindyrt fik på Kungsgatan. 59 kronor för en liten räksmörgås! Nu kan jag gå på Roddys i Ljungby och tycka att det är billigt.

Gick Drottninggatan, genom Gamla stan och på söder till Zinkensdamm där min bror bor. Träffade familjen med treveckorsbebisen. Han var alldeles söt och väldigt lugn. Bodde hos en kompis på natten. Träffade brorsans familj på fredagen och åkte båt till Djurgården. Vi tänkte gå på Junibacken för det gillar 2 1/2-åringen, men där var så mycket folk så vi kom inte in. Jag trodde jag skulle panika bland så många barn, blir rädd för dem i överdos. Tror att det stod 40 barnvagnar utanför. I stället gick vi på Nordiska museet en sväng.

På kvällen var jag ute med kompisen jag bodde hos på ett coolt ställe som heter Storstad. Där var så trångt så det inte alls verkade konstigt att plötsligt börja prata med vem som helst, så där som jag tycker är så himla kul. Eh, särskilt eftersom jag hade bjudit kompisen på mat och hon bjöd mig på en massa konstiga drinkar. Jag var skitrolig! Fast det tyckte inte killarna som inte hade setts på länge och hade mycket att prata med varandra om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0