Vill bli syndomtyckt!

Nu är det katastrof igen! Jag går och väntar mig grågrön på ett besked om vad som händer med mig efter nyår. Har mailat min chef rektorn (eftersom jag nästan aldrig ser honom och inte vill riskera att få ett sammanbrott när jag väl träffar honom på skolfiket), min handläggare på arbetsförmedlingen och en man som är personalkonsulent. Av personalkonsulenten fick jag svaret:

Personalavdelningen har ingen budget för din tjänst fr o m 2006-01-01. Under innevarande år har personalavdelningen kunnat medverka till nuvarande lösning p g a ekonomiskt utrymme genom annan arbetstagares sjukskrivning.

Va´? Jag trodde att det var ungefär tvärtom, att jag kunde få lönebidrag för att en annan som haft det pensionerades. Enligt handläggaren har kommunen ännu inte fått fram de pengar som behövs utöver lönebidraget. Då får de se till att få det snart! Annars tänker jag bli riktigt fullblodsgalen och sjuk. Jag orkar inte med det här en gång till!

Rektorn verkar inte veta var pengarna kommer ifrån riktigt och jag fattar ingenting. Först höjer de min lön och sen har de inte råd att ha mig kvar! Jag jobbar halvtid, har lönebidrag och har frivilligt gått ned i lön, de kan inte få billigare arbetskraft och jag behövs!

Dags att utöva voodoo! Jag får fixa så att "annan arbetstagare" blir sjukskriven så att det finns pengar till mig.

Kommentarer
Postat av: Maria

Men vad de är dumma!
Voodo låter som en bra idé. Du behöver ju det jobbet om de nu inte ger dig terapi utan bara medicin.
Galen dag idag, hinner inte ens svara ordentligt... Kram!

2005-11-10 @ 13:15:02
Postat av: Elon

*syndtycker* Vad märkligt förvirrande det verkar. Men sista ordet kanske inte är sagt ännu?

2005-11-10 @ 16:27:06
Postat av: Elon igen

Inte för att det tröstar dig så mycket kanhända, men jag tänkte ändå meddela att jag har länkat till Y-fronten från min egen obskyra blogg. Kram!

2005-11-10 @ 16:37:27
Postat av: Helena

Det verkar ju heltokigt. Antar att löneförhöjningen som du sa förut så att säga var automatisk, men det verkar ju urlöjligt att höja lönen och sen säga att det inte finns tillräckligt mycket pengar att ha dig kvar. Men som sagt, sörj inte i förväg - det kanske ordnar sig i alla fall.

2005-11-10 @ 19:41:05
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Sia

Argh vad jobbigt!!! :-O Stackare Ylva, har du hört nåt än?? Skickar en STOR kram! Hojta om du vill ha hjälp med vodoo övningarna! ;D

2005-11-10 @ 20:19:05
URL: http://www.siasida.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0