Bokmässa

Phu, nu har jag mässat så jag är alldeles tröttföttad och snurrig. Pratade just om böcker med salta och syfta...Tyvärr var jag tydligen så trött så jag glömde en kasse med åtta pocketar på mässan. Gläh, ska ringa dit igen imorn och se om de finns kvar. Jag har lyssnat på Marjaneh Bakthiari (eller hur hon stavar) som skrivit "Kalla det vad fan du vill" och hon pratade lika roligt som hon skriver. Hoppas hon kommer ut med nåt mer snart. Haffade en karl som jag hörde skulle till ett seminarium om isländska sagor. Det visade sig att han var en av dem som skulle prata. Tur att jag inte övade isländska på honom.

Kommentarer
Postat av: Helena

Det hade väl varit ett ypperligt tillfälle att öva islänskan på!

2005-10-01 @ 19:46:07
Postat av: Sia

Tröttföttad? Det var ett bra ord! Jag är avis på dig som fick gå på mässan. Det är så lååångt till gbg härifrån! :-p

2005-10-03 @ 14:20:46
URL: http://murkla.webblogg.se
Postat av: Ylva

Helena. Nej, det var INTE ett bra tillfälle att öva isländska på! Om jag hade fått till en riktig mening (jag tänkte säga "ertu heima á Íslandi? =bor du på Island)så kanske han hade svarat nåt jag inte fattade. Jag lyssnade lite när han pratade isländska med tjejen som visade sig vara en annan av dem som skulle hålla seminariet och jag förstod tyvärr inte så mycket.

2005-10-03 @ 17:54:59
Postat av: Ylva

Sia. Javisst är tröttföttad bra. Jag tror att jag hittat på det själv. Mässan var kul men jag orkar inte gå så länge när det är så mycket folk.

2005-10-03 @ 17:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0