Jag hatar barnreklam!

Jag hatar verkligen barnreklam! Inte främst den reklam som riktar sig till barn, utan den som har medverkande stackars oskyldiga barn som blivit beordrade att säga saker som barn precis ALDRIG säger. Det är inte många under femton år som skulle få för sig att säga ordet försäkringskassa, men nu går det en fruktansvärd radioreklam där en liten unge säger att man kan anmäla vård av sjukt barn på nätet. Gaaah!

Hur gick det med TV4:s löfte om att inte ha några reklamavbrott mitt i programmen?! Nu måste man vara inkontinent för att uppskatta alla pauser. Jag brukar titta på "Lost", "Idol" och "Medicinmannen" på fyran, program som har säkert fyra reklamavbrott på en timme. Naturligtvis bryter de mitt i nåt spännande. Det skulle inte förvåna mig om de snart bryter mitt i ett framträdande på "Idol". Jag har bara fyran som tur är, vet inte om jag skulle palla flera reklamkanaler.

Kommentarer
Postat av: Sia

Tycker som du ja ... Jag hatar också barnreklam och jag blir bara stressad och nervös av reklmakanaler. :-s Det är bara en masa oljud och "blink" .. jösses. vilken tant jag är! ;)

2005-10-26 @ 10:20:33
URL: http://bifrost.webblogg.se
Postat av: Ylva

Låt oss införa en tantkanal, för oss som trots allt vill se nåt annat än ettan och tvåan! Ingen reklam, bara trevliga program, bra filmer, engelska komedier, musikvideos från 80- och 90-talet, roliga svenska program som Parlamentet (Micke Tornving är roligaste svensken nu).

2005-10-26 @ 10:33:59
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Helena

Ja "Lost" går ju här också, och tar en timme med reklamavbrott, men bara en halvtimma utan. Så vi tittar aldrig på det när programmet väl visas, utan spelar in det på video så att man kan spola förbi alla avbrott och spara tid.

2005-10-26 @ 23:44:18
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Elon

Inkontinent - eller storrökare. Nu tänker jag varken vara det ena eller det andra. Tur att jag inte har någon TV. Blir inte direkt peppad när jag hör om detta...

2005-11-02 @ 14:12:48
Postat av: Anonym

Varför får man inte säga ordet "försäkringskassa". Håller dock med om "tantkanal", Sveriges Radio har ju nästan det, P4. Känns mycket mer "tantig" och hemtrevlig än P1, lite musik, lite lokalradio och så vidare.

2009-11-27 @ 16:43:04
Postat av: Ylva

Anonym. Jag har inte sagt att man inte får säga försäkringskassa, jag har sagt att barn inte använder det ordet. Kul med en kommentar fyra år efter inlägget.

2009-11-27 @ 22:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0