Farligt att köra bil!

En av skolans gympalärare har krockat med en älg. Han dog igår. Det är så otäckt så man tror inte det är sant. Han körde tydligen alltid utan bälte. Åk aldrig bil utan bälte! Nu har sambon kommit hem så jag behöver inte köra så mycket. Jag kör helst inte på kvällen när älgarna är ute och går, har ett oerhört dåligt mörkerseende och taskig reaktionsförmåga. Det blir tungt att gå till jobbet idag, trots att jag inte kände den här killen.

Kommentarer
Postat av: Helena

Fy vad hemskt - och så onödigt. Jag fattar inte varför folk kör utan säkerhetsbälte. I och för sig är en älgolycka alltid allvarlig, men med bälte har man i alla fall större chans att klara sig. Det tar ju för sjutton inte mer än tre sekunder att sätta på sig.

Jag tycker det är läskigt med älgar och sitter alltid på spänn om vi åker när det är skymning. Ett tips: håll speciell utkik där det är en skogsbeklädd höjd på ena sidan av vägen och en sjö på andra sidan.

2005-09-22 @ 11:18:46
Postat av: Sia

Åh fy 17 vad otäckt! :( Förståra tt det känns tugnt att jobba idag. Sånt där griper en alltid, särskilt om det är i ens närhet. Skickar en kram till dig!

2005-09-23 @ 14:52:00
URL: http://murkla.webblogg.se
Postat av: Sia

Jo, ockås tycker jag att man borde fånga in alla älgar och förse dem med reflexer. Så det så. Halvt seriöst halvt oseriöst, men varför inte, liksom??

2005-09-23 @ 14:52:25
URL: http://murkla.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0