Pervobibliotekarie

Ojojoj, nu har jag fått tillsägelse om att inte ha så korta tröjor på jobbet. Grejen är att jag inte har haft så korta tröjor på jobbet. Jag brukar tänka efter vad jag tar på mig så att jag kan föregå som ett gott exempel inför eleverna på gymnasiet. Ska det vara dresscode tycker jag att det ska gälla eleverna också för en del klär sig verkligen som om de ska gå på porrklubb. Jag har börjat med en ny stil och har en massa fina kjolar av flera anledningar; det är snyggt med kjol, jag har vant mig av med att ha fickor på alla plagg, jag har tyvärr blivit för stor för många av mina jeans och vi har väldigt varmt på biblioteket. Ibland har jag inget under kjolen men det syns ju liksom inte. Hoppas det inte blir BH-tvång också för det brukar jag inte använda.

Kommentarer
Postat av: Sia

Va?? men vad hade du på dig??! :-O Jag blir chockad! Ska man behöva se ut som en kvarleva från ... hm... *letar ord* för att vara bibliotikarie?? Eller Gudrun Sjöden dygnet runt kanske?! ;-p Nä, stå på dig du tycker jag! Kramis!

2005-09-13 @ 10:11:05
URL: http://murkla.webblogg.se
Postat av: Ylva

Jag tror att det olämpliga var när jag hade en kjol frånn Indiska (de brukar ju knappast vara särskilt porriga)med en fin bård högst upp som jag ville skulle synas och därför hade jag ett linne som inte gick över kanten. Men snart är det höstkallt och då blir det jeans igen.

2005-09-13 @ 14:21:12
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0