Tumhållning

Idag har jag varit och tjatat på min rektor/chef om att han ska försöka se till så jag får vara kvar nästa termin. Jag har en anställning till sista december och nu oroar jag mig såklart för hur det blir sen. Jag höll på att förklara hur billig jag är men hejdade mig faktiskt och ändrade till billig arbetskraft. Tror att billig är lite fel säljargument på ett bibliotek ... Håll tummarna för mig och att jag får stanna på fina gymnasiebibblan. Annars blir jag sinnessjuk på heltid igen.

Kommentarer
Postat av: Sia

Jag håller tummarna stenhårt!!! Annars får du väl slå dig ihop med mig så kan vi starta ett "psyksjukkollektiv" *hehe* ...
Vad bra att du inte sa att du var billig, det kunde nog låta lite illa kan tänkas! ;)

2005-09-28 @ 08:31:05
URL: http://murkla.webblogg.se
Postat av: Ylva

Sia. Jag har fler som vill vara med i ett psykkollektiv. Till exempel en kompis som också är sinnessjuk bibliotekarie. Jag brukar förresten berätta om dig som en 23-årig lebbkontakt i Umeå, fast bi- nu då.

2005-09-28 @ 10:32:10
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Helena

[Håller tummarna] Ja, klart du borde få vara kvar! Sinnessjuk, även om det är på heltid, är väl inget man kan försörja sig på? Om du inte skriver en bok om dina upplevelser förstås. Eller börjar ta betalt för att få läsa din blogg!

2005-09-28 @ 23:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0