En Babb, en Ganman och en Urwitz

Det var värst vad mycket roligt som händer nu! Igår fick jag en skiva av och med Jens Ganman igen. Fick dessutom svar på sms när jag tackade. Och så har jag fått en kommentar här från David Urwitz, vars skiva jag skrev om i Kulturkullan, vecka 4.

Igår kväll var jag och lyssnade på Babben på konserthuset i Växjö. Åh, vilken fantastisk människa! Hon var oavbrutet rolig i 2 1/2 timme. Först satt jag mest och log och efter ett tag skrattade jag högt och till slut flinade jag så jag fick ont ända bak i nacken. Samma med kompisen som var med; vi var överens om att man inte ofta toksmilar på det sättet.

Idag har jag varit och shoppat i Värnamo. Jag unnade mig en ny parfym som jag velat ha länge, Pure life från Mexx. Inga kläder den här gången. Förutom arbetshandskar och strumpor till sambon.

Kommentarer
Postat av: Elon

Märkligt bara att hon Babben inte alls pratar gotländska in private utan bara när hon uppträder. Men det där kanske bara är nåt jag har fått om bockfoten...

2006-04-09 @ 01:27:53
Postat av: Ylva

Babben pratar nog lite mer gotländska på scenen än i andra sammanhang. Hon säger själv att folk blir glada av dialekten. I ett nummer gjorde hon en repris på hur hon lät när hon började ståuppa för 24 år sen och det var inte mycket jag fattade.

2006-04-09 @ 15:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0