Kattfnatt och nya färger

Igår var jag och en kompis på kattutställning. Jag kan inget om katter och ännu mindre om raskatter, men tänkte att det skulle vara kul att gå och titta och det var det så vi knatade runt där i 1 1/2 timme. De hade många norska skogkatter, som jag gillar, och en liknande sort som heter Maine coon. Man kunde rösta på finaste katten och vi röstade på en storståtlig kattherre (Maine coon) på sex år med tillhörande gullig grönklädd gubbe. Han låg så snyggt draperad över axlarna så jag blev alldeles förälskad, i katten alltså.

Jag får ibland förtydliga mig när jag pratar om Roy, för det är både sambons mammas gubbe och kompisens hund. Det blir så konstigt när jag säger att han går och dreglar... Eh, hunden!...

Efter nästan två veckor ledigt har jag återgått till jobbet med solblekt (fast mest blondsprejat) hår, nyfärgade fransar och ögonbryn, rödbränd och fräknig och med spetsiga kängor. Ska plocka fram snygga bootsen också och börja gå i långa jeansjackan och alla fina kjolar.

Kommentarer
Postat av: Maria

Maine Coone är fina och skogisar med.. Får nog kika efter nån blandning med nån av de raserna i nästa gång det blir dags att skaffa katt.
Är du rustad för våren nu? Jag har lyckats raka benen och DET är ett projekt i det här skicket. Tänkte att jag skulle hinna ha min "graviskjol" en gång innan det är för sent...

2006-04-25 @ 19:12:50
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0