Kulturkullan

Vecka 15

* Läser: Finns det liv på Mars? av Inger Edelfeldt. Jag tycker om Edelfeldts böcker. Det var länge sedan jag senast läste någon så jag blev mycket glad när jag fick veta att hon skrivit en ny. Joni är kaotisk ensamstående mor till femåriga Mårran. Inför sin 45-årsdag bestämmer hon sig för att bli vuxen. Hon ska lägga undan sina vilda drömmar och ägna sig åt realistiska förväntningar.Jag har bara läst 30 sidor ännu, men känner att det här är en bok jag gillar. Utmärkt knäpp och rolig, men med allvarlig botten. Recension finns på kompisens blogg: www.lilldjuret.webblogg.com.

* Lyssnar på: Inget utan dig med Jens Ganman. CD från 2004. Det är bara fem spår på den här skivan så jag vet inte om det räknas som en slags CD-singel. Jag vill att han ska göra en fullängdare. Tröttnar inte på det här i första taget. Ändå gick skivan runt i torsdags när jag åkte med en kompis till Växjö och lyssnade på Babben. Till Växjö är det 58 km och skivan klockar in på 19 minuter och 50 sekunder... Jag fullständigt älskar sådana här texter; "Jag är inget utan dig, ingenting utan dina kyssar, intet utan dig och mitt liv är inget värt om du inte lyssnar".

* Veckans citat: "Hur fet är du?" En bekant fick den sämsta raggreplik jag någonsin hört igår på puben. Stor kroppsbyggande kille som inte vet vad man säger till tjejer...

* Veckans händelse: Hela huset på Terraza på lördag. Jag har hört att det brukar vara mycket folk ute på påsken, men vet inte riktigt när det är som mest. Nån som vet? Torsdag, fredag eller lördag? Jag har nog aldrig varit ute en långfredag. Inte för att jag tar så seriöst på det här med vilodag, men det känns ändå som att allt står stilla och då kan man lika gärna vara hemma.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Länken till lilldjuret är http://lilldjuret.webblogg.com. Jag fattar fortfarande inte när det ska vara http respektive www.

2006-04-09 @ 15:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0