Mästershopparen i stövlar

Idag har jag gjort av med nästan 700 kronor på en timme. I Ljungby. Det är mycket för att vara mig. Klampade omkring på stan i mina röda gummistövlar som jag fortfarande blir glad av. Var och klippte mig. Efter det kom jag på att jag behöver foto till nytt körkort och tänkte att jag gott kunde vara nyklippt och lite städad på kortet. Gick in på Fotohuset där de precis hade fått slut på fotopapper så de frågade om jag kunde göra nåt ärende i fem-tio minuter. Visst kunde jag det. Jag kunde gå till Lindex där jag för tillfället har 10% medlemsrabatt. Inte mycket, men tillräckligt för att jag inte skulle kunna motstå snygga kjolen med matchande linne som jag gått och tittat på sen före jul.

Fotograferingen kostade 200 och då fick jag sex stycken kort på mig själv. Vad ska jag med det till? Jag har en grön topp med cerise (ceriset?, cerisete?) tryck och är röd i ansiktet och har orange (oranget?) hår. Det ska jag leva med i tio år...

Kommentarer
Postat av: Maria

Oj, det var effektiv shopping. Fast jag gjorde slut på ungefär lika mkt igår och om man får räkna in vad jag fikade för så slår jag dig.... Fast det är klart - jag fuskade och shoppade inte på hemmaplan.

2006-04-11 @ 10:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0