Nakenchock

Jag har gjort årets första nakenchock! I söndags sa sambon att det var så varmt så man kunde äta frukost utomhus. Jag tyckte inte att det var dags att stiga upp förrän mobilen ringde och en kompis frågade om vi ville med till Moheda antik. De hade tänkt åka tjugo minuter senare. Då rusade jag ut i endast gummistövlar med telefonen för att fråga sambon och hoppades att han inte stod och pratade med nån. Lite väl kallt ute...

Apropå antik pratade kompisarna om ett otroligt ställe i Mexico där det finns hur mycket antikaffärer som helst. Vi spånade lite om det och jag och den andra tjejen sa att vi gärna åker till Mexico, eller Moheda också för den delen. Ungefär som när jag kom hem och hade pratat med en annan kompis och sa att vi ville åka till Australien, Nya Zeeland, Thailand eller åtminstone Värnamo.

Säg att körkort är svartvita! Jag vill inte ha mitt färgfoto på körkortet. Hur kommer det sig att jag ser helt orangehårig ut på kort? Är jag det? En kompis pekade på en påskprydnad med gult och orange hår och frågade om det var jag... Hrmpf. Här måste solblekas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0