Oljud från odjur

Våra lamm är helt hejdlösa, man blir nästan döv om man går in till dem när de vill ha mat och det vill de hela tiden. I Fårboken vi har står det att de ska äta en halv liter två gånger om dagen. Det vet inte de, så de dricker lätt en liter var på en gång i ett stort kaglufs. Exklusiva lamm blir det, men runda och fina.

Påsken har varit bra trots att det känns sorgligt att inte åka till Norrköping som jag alltid gjort innan. Har inga far- eller morföräldrar kvar där. I stället har jag varit på puben på en skärtorsdag (hade kul tills jag började gråta), släpat ris, passat nya lamm i en intressant påskorange färg, sovit i Runkarp, premiärgrillat, promenerat i meterdjupa leriga spår efter skogsmaskiner, gosat framför brasa i kakelugnen (på vår älgfäll som är en tygleksak från IKEA), haft besök till stugan av sambons kollega som inte kan säga en mening utan att svära (han började med att säga "det var fan vilka tjusiga blommor!"), åkt till Moheda och gått på en enorm antikaffär och ätit påskmiddag.

Jag vet inte vem som är mest manisk här. Min sambo tycker på allvar att det är avslappning att släpa ris medan jag tycker att det är avslappning att ligga rätt upp och ned på en bänk och njuta av solen. En kul sak till har vi gjort; tittat på grodor som var helt obscena i vår damm.


Kommentarer
Postat av: Maria

middag i antikaffären? ;-)

2006-04-17 @ 15:39:59
Postat av: Ylva

Tråkig kommentar! Jag har för övrigt lärt mig att man inte ska ha komma framför och.

Vi fick lammstek i Ivla hos Gormmamman, gott!

2006-04-18 @ 08:27:17
Postat av: Maria

jag tycker annars att det lät mysigt med middag i antikaffär... bara de har diskat porslinet först så.

2006-04-18 @ 11:31:09
Postat av: Helena

"Hade kul tills jag började gråta"??? Hoppas du hade kul efter att du hade slutat gråta också!

2006-04-19 @ 22:42:00
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0