Åska utan regn

Föräldrarna har åkt hem. Jag har ätit glass med en kompis som är lärare som kunde informera mig om skolstarten eftersom jag som vanligt inte fått veta något. Av någon underlig anledning har jag inte fått det brev som övrig personal verkar ha fått, men jag antar att det gäller mig också så jag går till skolan till klockan åtta på måndag. Eleverna börjar inte förrän veckan efter så jag ska hinna förebereda mig lite mentalt innan.

Igår cyklade vi till stugan och sov över. Idag låg jag och läste på bryggan tills det blev för obehagligt med torråskan. Det var helkonstigt med sol över mig men svart längre bort och riktiga knallar fast jag inte såg några blixtar. Sambon tog med cykelstället på bilen eftersom jag inte ville cykla hem. Han cyklade till jobbet i morse vilket jag tycker låter skitjobbigt eftersom det är arton km och han börjar jobba sju. Han talade om att han hört på radion att det varit nio larm till räddningstjänsten precis från området där vi har stugan. Där satt jag ensam i en liten stuga på en kulle där träden blåst ned i stormen, otäckt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Tycker bättre om regn utan åska än åska utan regn. Såg åskan på andra sidan när jag var hos mormor idag men hos henne var det fortfarande fint väder.

2006-08-09 @ 23:03:09
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0