Att lära sig saker

Jag har svårt att lära mig nya saker. Igår lärde jag mig att öppna vår garageport. Har ju bara bott här i sex år. Vi brukar ha porten olåst men nu har sambon lite saker där som han inte vill ha stulna så han har börjat låsa och jag har alltså lärt mig vilken nyckel det är, och både hur man låser och låser upp. Storartat! Idag har jag övat på att parkera. Jag tycker det är svårt att backa och att parkera så jag brukar försöka undvika det. Nu hade jag bestämt att jag skulle till banken när jag hade tagit bilen för att hälsa på en kompis som bor en bit iväg. Det borde inte vara sådan trängsel på banken och dess parkering vid elvatiden, tycker jag. Höll på både att bli påkörd och att krocka en annan bil på parkeringen. Gaaah!

Osammanhängande grannen kom utsprintandes i bar överkropp (62-årig pensionerad alkis = ingen trevlig överkropp) och undrade vad det är för nyhet att en danska gjort succé i USA. Det handlade om regissören Susanne Bier som det stod om i hans tidning. Jag tycker det är ganska roligt om det går bra för nordbor i Amerika, jag.

Idag har min matlagningsperiod lett mig till att göra makaronipudding från ett recept i Veckorevyn. Det blev gott.

Kommentarer
Postat av: Maria

Oj, vad du har varit duktig!
Backparkera är krångligt, jag vill ha parkeringsruta som jag bara behöver köra in i... Tyvärr vill visst alla andra ha det med.

2006-08-29 @ 20:43:46
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: emma sundh

Kul att makaronipuddingen blev god. Det är få som vet det, men makaronipudding är en gourmeträtt av högsta klass.
Nu har jag en fråga: Varför heter du "Yfronten"? Jag måste säga att det var ett ypperligt namn. Själv har jag haft ett kollektiv som just hette "kollektivet Y-front".. ibland även med undertexten "-tiden utlöser allt". men bara i bland.

happy wednesday önskar Emma på VeckoRevyn

2006-08-30 @ 12:59:30
URL: http://www.skev.blogspot.com
Postat av: Ylva

Emma. Halvtio igår kväll lagade jag er parmakyckling också, fast utan parma. Med 3 dl grädde och mängder av vitlök blev det kanon! Jag har förklarat namnet Yfronten i dagens blogg.

2006-08-30 @ 21:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0