Famejessica och musikskolan

Igår hade musikskolan konsert med gästartist Jessica Andersson. Det var fantastiskt pampigt med en orkester på hundra personer och duktiga dansare, som höll på i en och en halv timme. Jag hamnade mellan kommunchefen och kalasgeneralen minsann. Det var en del av stadens 70-årsfirande och kommunchefen skulle tacka Jessica efteråt och en kompis skulle ge henne blommor och blev presenterad som kalasgeneral, som hon kommer att få kallas ett långt tag framåt.

Den här veckan händer det mycket. Jag har börjat jobba igen och det är ljungbydagarna. Det var jobbigt att komma tillbaka efter ett långt sommarlov och behöva utstå en massa mingel med människor jag aldrig pratar med annars. Fast det var bra med gratis mat och tårta och så pratade jag såklart med trevliga människor också som jag inte bara får försöka hitta på artighetsfraser till. Nästa vecka kommer det 1400 elever också.

Idag hade jag tänkt börja jobba klockan åtta, men det gick inte. Var uppe och tog en sömntablett halv tre inatt och sov till halv tio. Missade en konferens med viktig planering, hopps!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0