Kändis och igenkändis

Vad roligt! En reporter på Veckorevyn har uppmärksammat att jag gjort hennes makaronipudding. Emma Sundh hävdar dessutom att den är sund (sorry, kunde inte låta bli). Till Emma och ni andra som undrar varför bloggen heter Yfronten. Jag heter Ylva. Innan jag började blogga skrev jag massmail till alla möjliga (och några omöjliga människor) och någon gång satte jag rubriken Y-rapport. En kompis tyckte att jag skulle kalla det Rapport från Y-fronten. Roligt. Nu har det kommit en bok som heter På Y-fronten intet nytt som jag ännu inte läst.

Idag träffade jag en ny lärare i fikakön som sa att jag varit hemma hos honom. Eh, varför det? undrade jag, som inte alls kunde placera honom. Förra året hade vi Punk i parken här i hembygdsparken och ingen ville gå med mig så jag gick dit ensam och hittade raskt några killar att prata med och sedan gick vi hem till honom och tittade på hårdrocksafton på TV. Sambon kom dit efter ett tag och var sur för att jag försvunnit så snabbt från punken som jag tjatat om, så vi stod ute på en gräsmatta och tjafsade ett bra tag.

Min frisör berättade att han känner en författare som han brukar be att signera böcker som presenter. Dag Lennartsson har skrivit böcker om whisky, golf och Astrid Lindgren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0