Om pojkvänner och killkompisar

Dålig trend, flera kompisar håller på att göra slut med sina pojk- och flickvänner. Det tycker jag inte alls om, särskilt inte när det är par där jag vill fortsätta att träffa båda. Själv har jag tvingats bryta kontakten med en kille som jag ville ha som vän men han ville ha mig som flickvän. Väldigt sällan funkar sådana förhållanden. Det ska jag försöka lära mig nu. Jag har fortfarande några killkompisar som jag varit kär i men det tar ju flera år innan det blir en vettig vänskap. Varför ska det vara så svårt att ha kompisar av motsatt kön?

En liten (förhoppningsvis bagatellartad) depression på gång. Det märker jag på att jag blir grubblig, får en klump i halsen, svårt att andas och omotiverat sänkta ögonbryn. Japp, det är nojan för att börja jobba igen som har infunnit sig.

Kommentarer
Postat av: Lilldjuret

Ja blä för att jobba igen. Jag är så trött att jag fick näsblod i natt.

2006-08-04 @ 21:14:58
Postat av: Pibben

Ja det är trist det där att det skall vara så svårt att ha kompisar av motsatta könet. Jag skulle finna det intressant men oftast så missuppfattas det av en ev. partner som ett försök att "limma" och det är inte alls syftet. Jag är gift och har barn och skulle inte "strula runt" men kanske är jag för traditionell, det verkar vara rätt ombytliga förhållanden nuförtiden. Jag får väl nöja mej med att läsa lite tjejbloggar... ;-)
Fridens.

2006-08-05 @ 12:35:04
URL: http://pibben.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Jag tycker att det borde vara lättare att undvika missförstånd när man har ett förhållande och verkligen klargör på en gång att man inte är ute efter något annat än vänskap, men det är sannerligen inte lätt. En annan vänskap jag skulle vilja ha är bögkompisar, det skulle vara intressant.

2006-08-05 @ 14:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0