Om te och cider

Mina föräldrar fick inte nog av mig när jag var hemma så nu har de kommit hit. Vi har talat om att vi inte har tid med dem när vi renoverar lägenhet och förvarar dem ute i stugan, så får de roa sig själva. Det går ganska bra, förutom att de ska äta och dricka hela tiden. Mamma blev arg när jag bara hade jordgubb-limecider och så fick jag den oundvikliga föreläsningen om att cider betyder äpple och att man inte får kalla något annat för cider efter första juli, men det gör de i alla fall. Min mor har också ett särskilt förhållande till te, som inte får vara smaksatt, för då är det inte te. Idag hade vi tänkt åka till teboden i Markaryd men den är stängd på måndagar så nu vet jag inte vad vi ska hitta på.

Jag ska inte gå på Lordi när de kommer till Sverige, som jag funderade på, för det är på en onsdag. Men jag och min finska kompis har flera planer. Vi vill gå på melodifestivalen i Helsingfors nästa år. Det vore häftigt.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Kul det där med stugförvarade föräldrar. Finns det Jordgubbscidervinäger bara undrar? ;-)
Vad för te-sort blir accepterad då?
Om du inte läst svaret på din fråga så får du läsa min blogg igen.
Fridens.

2006-08-07 @ 13:46:45
Postat av: Ylva

Pibben. Jag kollade din blogg. Elon är en hyvens kille som gick terminen över mig på bibliotekarielinjen. Den sorts te som brukar finnas och accepteras är Yellow label. Earl grey är äckligt, och smakar det svart vinbär eller exotiska frukter blir mamma tokig.

2006-08-08 @ 09:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0