Schyman och bombhot

Här händer det grejor! Igår var Gudrun Schyman här i hembygdsparken några hundra meter bort och pratade. Det var så dåligt annonserat så det kom bara trettio personer. Jag hade hört att hon skulle komma hit men visste inte vart och jag brukar veta vad som händer i stan. Idag hade vi brandlarm på skolan. Det var någon hantverkare som hade utlöst det och då känns det trots allt inte riktigt lika onödigt som när någon elev har "råkat" slå sönder en glasruta och tryckt på en knapp. Jag tyckte det var lite väl mycket polisbilar och avspärrningar för att bara vara vägarbete och det visade sig att de hade spärrat av halva stan för att det varit bombhot på banken. Mycket grejor på en gång som sagt. Själv kaosade jag när jag skulle från jobbet till frissan. När jag kom till min cykel på parkeringen utanför jobbet kom jag på att jag låst in plånbok, mobil och alla nycklar i ett skåp. Skolan var låst men som tur var öppnade en kollega åt mig så jag kunde hämta grejorna. Jag vill inte skaffa ett larmkort.

Var med en kompis på roliga affären Hitch (www.hitch.se) som haft öppet i snart ett år utan att vi lyckats ta oss dit. Nu har jag ett par sanslösa knästrumpor som är röd- och svartrandiga med vita dödskallar på. Och ett nytt nitarmband. Jag ska vara cool! Såg förresten nyss Idol 2006 och vred mig i plågor över att Ville Niskanen gick vidare. Bara för att man är fet och rödhårig behöver man inte tro att man ska ta revansch på hela världen.

Kommentarer
Postat av: Anders

Ändå var det bara nån som hade glömt en låda på banken. Fast Tusse Batong fick nästan slut på avspärrningsbanden, som de sprang omkring.

2006-08-29 @ 23:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0