Skallskada, glittershow och langostrauma

Igår skulle jag ta ned några skålar från en hög hylla, hade glömt att det var flera delar som stod i varandra och fick den översta i huvudet innan den trillade i golvet och gick sönder. Att få en keramikskål i skallen från två meters höjd gör väldigt ont så jag vrålade högt. Då kom sambon och trodde att jag skurit mig. Som att inte det här var illa nog. Jag blir som en ledsen barnunge och ska tröstas när jag slår mig. Sambon sopade upp skärvorna medan jag satt och klappade mig själv på stackars ömma huvudet.

På kvällen var jag på musikalen Saturday night fever, en nedbantad version på en timme med bara sång och dans. Det fascinerar mig med sådana som kan dansa och sjunga samtidigt. Riktigt fartig show och en massa fina låtar jag hört som jag inte visste att de var därifrån.  Kändispoäng: jag visste att Andreas Lundstedt var bög långt innan han kom ut i pressen. En kusin tog reda på det på en fest. Hon misstänkte det och stötte lite på honom för att kolla och då sa han att hon var trevlig men att han inte var intresserad av tjejer.

Idag har jag spelat boule på arbetstid. Vi hade friskvård och det kändes som en lagom aktivitet eftersom jag inte hade lust att byta om. Vi hann spela i nästan den timme som var planerad innan det började regna och jag var riktigt duktig.

Efter en sväng på matkulturella torget som öppnade idag kände jag att något var väldigt fel. Det finns ingen langosvagn i år! Så får de inte göra mot mig. Jag som väntat ett år på att få mina langos med sylt och grädde. Trauma! Nu får det bli tunnbrödrullar med kräftstjärtar i stället. Det är ju nästan riktig mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0