Bögar och choklad

Igår fick jag äntligen gå på gayclub. Det brukar jag tjata om men aldrig göra. Nu var det ju extra roligt att få gå på premiär för Östersunds första. Jag fick ganska många fördomar bekräftade. De som säger att homosexuella är preciiiis som alla andra har fel. I alla fall finns det väldigt speciella bögar. Jag fick också veta hur man avgör ifall någon är intresserad och av vilket kön. Man frågar helt enkelt "gillar du tjejer eller gillar du killar?". Det var en man som frågade mig och han gillade mest tjejer. Många trodde att jag och min väninna var ett par. En sak som förvånade mig var att det var många som var svårbestämbara och jag antar att de kallar sig transor. Jag satt och var road när jag trodde att kompisen blev påraggad av en lebba men sedan sa hon att det var en karl. Han erbjöd henne att använda hans läppstift och han kunde färga hennes ögonfransar gratis. Sedan blev han lite orolig när han hade berättat att han jobbar svart och fick veta att hon jobbar på försäkringskassan. Jag trodde att jag pratade med en lebba som berättade en katastrofdålig böghistoria, men min kompis trodde att det var en kille. Hade en rolig kväll men blev tyvärr lite sjuk. En förkylning på gång. Höll på att messa sambon idag "Färdigbögad. Ont i halsen." Men det kan ju tolkas på olika sätt.

Idag åkte vi till Åre och tittade lite där de håller på att förbereda inför VM i februari. Åt på ett ställe och råkade ut för ännu en sådan där konstig sak som har hänt i överflöd de senaste dagarna. De hade en bricka med olika chokladbitar på och ovanför hängde en skylt med texten; "Provsmakning. Fråga gärna personalen om du vill prova något." När jag frågade personalen om jag fick prova sa hon nej! Skylten hängde lite olyckligt. Det var bara vissa dagar som de hade provning av ost eller glögg eller så. Men ta ned skylten då, puckon!

Vi åkte till Åre chokladfabrik och där fick man åtminstone prova lite, fast inte alla de sorter som jag var nyfiken på. Har köpt strutar med exklusiva handgjorda praliner nu.

Inatt åker jag hem. Ska sitta på tåg från 21.15 till 8.37 och hoppas innerligt att jag ska få sova lite så att jag orkar fira nyår som jag håller på att arrangera i Runkarp.

Kommentarer
Postat av: klimakteriehäxanhäxan

Oooops- direkt från bögklubb till partaj i Runkarp? Finns det stället verkligen? :-)

2006-12-30 @ 18:34:35
URL: http://www.klimakteriehaxan.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ja, Runkarp finns faktiskt! Jag är så stolt över att ha stuga där så jag fixat en adress och brevlåda där.

2006-12-30 @ 18:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0