En juldag

Igår firade vi jul med brorsans familj i deras lilla stuga. Allt var frid och fröjd mest hela tiden utom när treåringen ville lägga ett pussel som fanns hemma i Stockholm och när han var tvungen att välta sin lillebror. Jag fick några mystiska saker jag inte vill ha men då talar jag bara om det för mamma och pappa, så får de ge till någon annan. En stavmixer har jag redan, gångstavar vill jag inte ha eftersom jag inte går med stavar och någon stegräknare vill jag inte heller ha eftersom jag inte räknar mina steg. Det var gratisgrejor som mamma fått från olika ställen så det gör inget. Fick en fin jättebok med flygfoton av Sverige och en också stor bok om älgar så nu måste mamma och pappa snart komma och hälsa på och ta med mina julklappar som jag inte tänker släpa över landet.

Idag har jag ätit årets första lussekatt. Inte för att det är så jättegott men man ska ju ändå ha dem. Har just varit ute på långpromenad med mamma. Hon hade sin stegräknare (min fattade vi inte ens hur den funkar så den fick inte följa med) och vi hade gått ungefär 8300 steg. Man ska tydligen gå 10 000 om dagen för att det ska vara bra.

Jag skickade en del jul-sms och det finaste svaret jag fick var från en kompis som skrev "God jul och var rädda om varandra". Ringde hem för att se så att sambon hade en lugn och fridfull jul men det hade han inte haft. Innan han åkte till sina föräldrar kom granntjejen och berättade att hon hade en vattenläcka. Sambon hade sagt till en annan granne som hade stopp i avloppet att man kan hälla i en massa hett vatten så brukar det lösa sig. Det vågade inte grannen. Den dagen. Men så passade han på på julafton och hällde i sjukt mycket hett vatten med följden att det blev översvämning i grannens diskmaskin. Det är ju vi som är hyresvärdar åt henne så då ska vi fixa. Eftersom sambon inte hade lust att ta dit en rörfirma på julafton så försökte han greja själv. Det är inte jätteakut nu men inte heller färdigfixat. Det är sådana här problem vi inte vill ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0