Katt som hatt

Igår träffade jag på världens keligaste katt. Jag har aldrig pratat med den förut så jag blev förvånad när den hypergned mot mig och när jag lyfte upp den satte den sig på mitt huvud.

Jag tog med sambon på konsert i kyrkan med esteterna och Sunnerbokören. Det var fint och stämningsfullt men för mycket mellansnack och så var det en del upprepning av luciatåget. För mycket om Jesus så nu har vi fått lite överdos av kyrkor på ett tag. Tyvärr har ingen sjungit de traditionella luciasångerna för mig i år så idag sjöng jag för mig själv. Gläns över sjö och strand, Stilla natt, Staffan stalledräng och några till. I kyrkan fick jag sjunga Nu tändas tusen juleljus och Bereden väg och det var fint.

Sambon förvånar mig. Jag har hintat lite om julklappar (=visat i tidningen parfym jag vill ha till exempel) men så sa han att han funderat på en grej som han nog måste fråga om. Vill jag åka luftballong? Öh, ja, om jag törs. Det är en typisk femtioårspresent men jag kan gärna ta det nu. Jag hade en bok om en luftballongsresa när jag var liten och har alltid drömt om att få flyga själv, men som sagt, om jag vågar.

Jag hade nya vita kjolen på Kung i baren igår och lyckades spilla ned mig, men jag fick bort fläcken. Dansade äntligen med en kille som jag har sagt att jag ska dansa med sedan i våras men vi har alltså inte lyckats förrän nu. Sedan ville han ha korv och jag sa att jag har falukorv hemma, men som tur var nappade han inte på det. Det skulle bli lite lagom svårt att förklara för sambon varför jag skulle ha hem en kille och äta falukorv mitt i natten.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Det var ju tur han inte var sugen på te, hade du erbjudit honom det, kunde det nog blivit än mer svårt att förklara för sambon. JuleFridens på dej.

2006-12-17 @ 20:16:12
Postat av: Maria

Vi som sjunger så fint ihop, ni får skaffa snabbare uppkoppling och webbkamera så kan vi yla ihop.

2006-12-18 @ 11:37:09
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Jag skulle nog kunna ta hem den här killen på te. Det är ganska oskyldigt, en kompis som tror att jag är snygg.

Maria. Vi får sjunga när vi ses. Idag har jag köpt en skiva med Brandsta som man kan sjunga med första gången man hör låtarna.

2006-12-18 @ 17:49:28
Postat av: Anonym

"en kompis som tror att jag är snygg." haha, du är rolig du. Sällan har jag haft så kul som när vi införskaffade en karaoke och röjde in förra nyåret. Jag tycker att jag är lika bra som Pontare,så det så. Fridens.

2006-12-18 @ 18:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0