Killar på förfest

Det händer fortfarande att jag känner mig väldigt vuxen när jag kör bil. Eftersom jag har haft körkort i tolv år borde det inte vara någon sensation att sitta bakom ratten men det är det. Jag gillar inte att köra och det hänger ihop med att det känns så väldigt ansvarsfullt. Körde till stugan idag och matade fåren ensam eftersom sambon förberedde sig på firmafest. Sedan kan jag i och för sig inte förklara mognaden i att köra på fel sida av en refug eller att köpa godis bara för att det är billigt. På X-price är det alltid billigt och där lockades jag att köpa två Bounty dark chocolate limited edition för tio kronor fast jag tycker bättre om ljus choklad. Man måste ju prova. Och konstigt godis som man fick fylla i en burk för tio spänn.

Och så var det då förfest hos oss eftersom firmafesten ska hållas i hembygdsparken som är på krypavstånd. Jag har suttit och lyssnat på fem killar som pratat truckar och motorsågar. Killar är konstiga. I all fall dessa som jobbar praktiskt. Vad är det för kul med maskiner? Jag ska vara hemma och äta godis och titta på TV ikväll och satsar på att gå ut imorgon i stället på Kung i baren.


Kommentarer
Postat av: Maria

Godis i den vita baljan?

2006-12-16 @ 09:19:58
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Ungefär så. Konstaterade just att jag fått nästan 400 gram godis för en tia. Det blir bra att ta med till förfesten ikväll.

2006-12-16 @ 12:33:44
Postat av: Elon

Tur att det finns andra sorters killar också då! :o)

2006-12-16 @ 19:57:45
Postat av: Anonym

Det är ju maskiner som gör livet värt att leva.
För övrigt blev det en bra fest.

2006-12-19 @ 21:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0