Ovana ställningar

Nej, jag har inte haft akrobatiskt sex inatt... Jag har åkt tåg. Så väldigt segt. Tåget var försenat nästan 1 1/2 timme. Jag fick antagligen den sämsta platsen som fanns. Längst bak mot en vägg så att det inte gick att luta stolen bakåt en cm och med ett trasigt bord som inte gick att fälla upp ordentligt. En stol som inte gick att fälla ned och ett bord som inte gick att fälla upp. Bingo! Som tur var så blev den stora tjejen som satt bredvid mig också less och satte sig på en annan plats. Då chansade jag på att jag skulle få vara ifred och tog upp båda sätena. Det är ändå svårt att göra det bekvämt för sig när man ska åka i elva timmar. Jag sov lite men inte alls så mycket som jag hade behövt. Vid klockan sex började människorna framför mig att prata! Gaaah! Jag var så trött så jag orkade inte ens säga till. Turligt nog hann tåget köra in tid så att jag kom fram till Alvesta nästan som beräknat. Där hämtade sambon mig i regnet.

Jag är sjuk! Det har jag aldrig varit på nyår. Det går ju inte. Det är vi som ska ha firandet ikväll så jag måste hålla ut till tolv åtminstone. Har ont i huvudet och halsen och är superförkyld. Men i alla fall:

GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer
Postat av: Pibben

Gott nytt år!!

2006-12-31 @ 15:40:40
Postat av: Elon

Du får bedöva halsen med bubbeldricka...
Gott nytt år, hoppas det blir trevligt i Runkarp!

2006-12-31 @ 16:42:34
Postat av: Helena

Gott nytt år och hoppas du mår bättre nu! (Själv har jag haft en förkylningsfri jul för första gången på minst 5 år, så den kommer väl nu i januari i stället...)

2007-01-03 @ 23:45:47
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0