Praktiska nycklar

Våra danska stuggrannar har haft inbrott. Som tur var så hade det inte snotts eller förstörts så mycket. Vi gick dit och tittade och tänkte att vi skulle försöka stänga dörren som var uppbruten. Testade med nyckeln till vår stuga och det gick att låsa med den! Vad praktiskt det måste ha varit förr om alla hade likadana nycklar. Kanske var folk ärligare då, men varför ha nyckel över huvud taget i så fall?

Var och såg Farväl Falkenberg. Den gick som ungdomsfilm och var sponsrad av Ungdomsrådet så att den kostade tjugo kronor bara. Ungdomarna som satt runt omkring verkade måttligt intresserade. En mobil ringde och tjejen som ägde den svarade och satt och pratade en stund. Det har jag ändå aldrig varit med om på bio. Filmen var mystisk. Jag vet inte vad jag ska tycka riktigt. Skakig handkamera kan vara nog så störande.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Vill minnas att dom gamla Saab:arna hade samma nyckel på typ var tredje bil, så visst var det praktiskt om du låste in bilnycklarna. Jo, nog var dom ärligare förr, snodde dom en bil så stod den prydligt parkerad någon annanstans för att personen ifråga inte orkade gå och behövde nått att åka hem i. Kanske en lite romantiserad tanke om att allt var bättre förr men visst var det mer hyvens....

2006-12-19 @ 22:51:47
Postat av: Kuffen

Skakig handkamera är en styggelse!

2006-12-21 @ 11:50:20
URL: http://kuffen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0