Respekt för chefen?

Sambon var nog på en bra julfest förra fredagen. Han har fortfarande lucköppning. Det var någon som hade visat foton där han var med bredvid personer som han inte alls mindes att han pratat med. Han berättade att en kille sa att han fått fiskben mellan tänderna och det var inte så konstigt eftersom de åt en massa sorters lax. Sedan fick sambon snedkoppling och när hans chef harklade sig för att säga något frågade sambon honom om han hade könshår mellan tänderna... 

Tittade nyss på Itzhaks julevangelium som är bitvis roligt. Till exempel: "Hoppet är det sista som lämnar människan, ja, om man inte är fet och motbjudande, då är det oskulden."

Jag har åkt buss hela dagen. Förseningar från både Ljungby och Jönköping så jag var glad att jag över huvud taget hann kasta i mig en korv mellan bussarna. I Stockholm skulle jag ha fyrtio minuter men det blev ungefär tjugo. Då hade jag bett en kompis komma dit och träffa mig så det blev ett väldigt snabbt möte över varsin flottig pizzahutslice. Som tur var hjälpte han mig och bar min fina sopsäck med julklappar och sprang till bussen som jag höll på att missa. Jag missade en men hann med extrabussen. Typiskt nog gick de i tid fast alla andra bussar var sena. Min kompis är så härligt rubbad. Han tycker inte om folksamlingar. Inte så att han är rädd utan han blir arg. Därför tar han med sig ett ridspö när han är ute bland många människor. Han säger att man bara behöver peta på någon så flyttar den på sig. Det tror jag säkert.

Kommentarer
Postat av: Elon

Åh, kompisen med ridspöt MÅSTE bara ha varit Patrik.

2006-12-23 @ 12:15:03
Postat av: Ylva

Stämmer. Du har namngett mannen med ridspö.

2006-12-23 @ 16:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0