Smulpajskungen och fjärrvärmen

Jag gjorde en helt fantastisk smulpaj igår! Annars borde inte fyra mätta personer nästan smälla i sig en paj som ska räcka till sexton. Svärföräldrarna berömde även min portersås och våra smarriga potatisklyftor. Vi hade en riktigt fin middag med linneduk (som svärmor hällde vin på) och kandelaber.

Vi har installerat fjärrvärme. Jag trodde att det skulle vara bättre eller åtminstone vara lika som med olja men vi har inte varmt vatten! Jag blir tokig! Hatar att duscha kallt. Ska det vara så här? I så fall vill jag ha tillbaka min olja!

Imorgon åker jag till Hedemora för att fira jul med föräldrar och brorsans familj. Jag fattar inte riktigt varför alla blir så förvånade att jag inte firar med sambon. Det har vi aldrig gjort för han vill vara hos sina föräldrar och jag hos mina. Visst skulle jag vilja träffa honom på julafton men jag har inga större problem med det här arrangemanget.

Kommentarer
Postat av: blogg_bohemen

Gillar ert arrengamang på julafton! Under andra omständigheter skulle vi också fira på varsitt håll. I år blir det dock bara jag och Sambon på julafton och det skall faktiskt bli riktigt mysigt! Hoppas du får en trevlig jul!

2006-12-21 @ 14:58:55
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Maria

Illa! varmvatten vill man ha! hoppas det ordnar sig tills du kommit hem igen. Folk tycker tydligen att det är konstigt att man firar jul på egen hand med sambon istället för att vara runt till släkten men jag tycker att det är rätt gott att bestämma själv.

2006-12-21 @ 17:10:43
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Alltid är det någon som tycker man är konstig men som sagt bäst att bestämma själv hur julfirandet ska gå till. Jag tänker i alla fall ha en kul jul och det önskar jag er alla också!

2006-12-21 @ 18:19:52
Postat av: Anonym

Såklart att du inte skall ha kallt vatten, buss på dom, det får installatören fixa bara. God Jul.

2006-12-21 @ 21:35:52
Postat av: Ylva

Sambon har fixat varmvatten åt oss. Han skruvade upp värmen på något vis. Skönt!

2006-12-22 @ 22:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0