Vidskepligt bevisat

Det var inte bara jag som hade lite svårt att förstå den danske ägaren på teboden. Han trodde säkert att han pratade svenska. Inte ens den skånska tjejen som var med fattade allt han sa. Han hävdade att fläderte är bra mot förkylning. -Sa du att det är vidskepligt eller vetenskapligt bevisat?

Mamma blev lite upprörd när jag sa att jag ska åka iväg på annandagen. Hon säger att det fortfarande är jul och då ska jag vara hemma och fira med släkten. Jag har för mig att jag brukar åka vidare på annandagen och det tänker jag fortsätta med. Kommer dit redan den 22 och tycker att det blir tillräckligt lång tid hos mina föräldrar. Sedan åker jag vidare till Östersund och en kompis som just flyttat dit. Nu har mamma och pappa bokat en resa till Azorerna i mellandagarna och reser också på annandagen. Det var ju också ett sätt. När mamma frågade min bror och hans fru om de hade några invändningar tyckte svägerskan att mina föräldrar kunde ta hand om barnbarnen och så kunde de åka i stället. Mamma blev alldeles matt av att tänka sig det bytet. En ettåring och en treåring i en vecka.

Ikväll ska jag på julbord. Det är väl bara en skola som lägger julfesten på en måndag? Jag börjar inte förrän klockan nio i morgon men kommer tycka att det är aptidigt. Förra året gick det så långt att jag sjöng karaoke. Det ska inte hända i år.

Kommentarer
Postat av: Annika Åstradsson

Vad kul att du bloggar! Jag gillar när människor har tid med sådant.

2006-12-12 @ 11:14:37
Postat av: Ylva

Varför går det inte att blogga nu då?

2006-12-13 @ 15:18:34
Postat av: Anonym

Jag tycker inte alls att Sven är svår att förstå. Bitvis flitigt umgänge har kanske gett en viss vana?

2006-12-19 @ 21:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0