Billetter

Nu har jag lyckats beställa tågbiljetter, tror jag. Ska bli så spännande att se vad som händer den här gången. Jag brukar alltid trassla med SJ och bojkottar oftast dem men eftersom mamma fått tillbaka pengar i form av värdebevis efter att vi blev superförsenade till Norrköping i mellandagarna tänkte jag att jag skulle använda dem och nästan få åka gratis till Stockholm.

Idag har jag varit på Posten, dem litar jag inte heller på nu längre eftersom de knappt finns. Där köpte jag ett kuvert som kostade nästan lika mycket som det som var i. De säljer inte ofrankerade kuvert längre, dumt! Ja, just ja, jag tycker Posten är dumma för att de idiothöjde porto inom Norden från B-post 5,50 till det-finns-bara-A-post 10 kronor. Och så undrar de varför ingen skriver brev längre!

Igår var vi på bio. Sambon hade fått biocheckar på SF bio i julklapp av företaget förra året och checkarna gick ut idag och då var vi ju tvungna att gå. SF finns inte i Ljungby så vi åkte till Växjö. Speciellt gratis blir ju inte det, att köra tolv mil för att gå på bio, men nu har vi åtminstone sett "Fun with Dick & Jane" som var en smårolig film om man gillar Jim Carrey, och jag slipper gräma mig över att ha missat nåt gratis.

Kommentarer
Postat av: Maria

i "stinsens brinner" säger någon figur att SJ står för "satans järnvägar"

2006-02-03 @ 18:13:16
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Anonym

SF:s biocheckar gäller i Ljungby. Så nu slipper du lägga pengar på bensin!

2006-02-07 @ 18:48:19
Postat av: Fina Laxen

Nästa gång kan du gå på bio i Ljungby, SF gäller på Garvaren

2006-02-07 @ 18:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0