Clio med Dio och bio

Idag har jag låtit bli att få ett utbrott i telefon mot trevlige Per på SJ som inte kunde sälja biljetter till mig när jag inte hade bokningsnumret. Inte hans fel utan mammas, som sitter på värdebevisen jag har tänkt använda. Mycket pedagogiskt förklarade han för mig hur en förstaklassbiljett kunde vara billigare än andraklass samt varför han behövde alla siffror som nånsin kan stå på ett papper. Snart ger jag upp och åker Swebus som vanligt.

Tog bilen till stan för ovanlighetens skull eftersom jag skulle till stugan. Var inne och beställde nya linser och de försöker alltid pracka på en en synundersökning. Jag frågade när de kollade mina ögon senast och det var i augusti men de rekommenderar att man kollar en gång om året. Ja, och det är ett halvår sen, sa jag. "Vill du inte ha nån undersökning då?". NEJ!

Sen var jag och hämtade ut sömntabletter som jag inte vill bli beroende av, men psykiatern säger att det är mycket bättre att ta dem än att inte sova och det tror jag också. Vaknar vid fyra ändå, har svårt att somna om och när jag somnar börjar byggjobbarna att banka på huset bredvid. De borde förbjudas före tio på morgonen!

Var hos frisören som hade tid på en gång, så han fick klippa mig i mina fårkläder. Han trodde jag sa hårkläder så det passade utmärkt. Det tog 45 minuter, jag trodde det skulle gå fortare nu när jag börjar bli lite långhårig.

Efter dessa ärenden återvände jag till ICA-parkeringen där jag ställt bilen. Hm, BSU, vad konstigt, min bil heter ju AXL som Axl Rose... Jaså, det finns flera vita Clio här. Pinsamt att försöka ta sig in i andras bilar. Fast sen kände jag mig lite cool när jag körde till Dio. Inte mitt CD-val, men jag kan inte byta skiva när jag kör.

Ikväll ska vi till Växjö på bio. Sambon hittade ett par presentkort på SF bio som han fått av jobbet -så himla dumt när SF inte finns här- som går ut imorgon.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hi hi, vad fyndig du är!

2006-02-01 @ 23:15:18
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0