Den ondsinta bibliotekarien

Kolla fru Hallonbåts blogg www.theraspberryboat.blogspot.com och bilden på bibliotekarien från i onsdags den 22 februari. Heja Hallonbåt! Är du också bibliotekarie?

Kommentarer
Postat av: Hallonbåten

Såklart jag är :) blev som sagt helt lyrisk när jag fann bilden! Den har tydligen blivit en stor hit bland bibliotekarierr världen över.. :)

2006-02-25 @ 22:20:41
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/
Postat av: Morellen

Lyckas aldrig registrera mig för att kommentera på blogger MEN vill bara säga att bilden är underbar! Hade den (utan tillstånd, fy på mig - skall inte göra om det) som avatar på ett community för några år sedan vilket fick en del att haja till... *s*

2006-02-25 @ 22:41:30
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Maria. Nu svänger du dig med mystiska nät-termer; community och avatar. Anses det inte längre skadligt att hänga framför datorer när man är gravid?

2006-02-27 @ 17:37:51
URL: http://www.yfronten.se
Postat av: Maria

Lunarstorm är ett community kan man säga, fullt med folk med för mkt fritid som har små hemsidor (krypin som lunar kallar dem)och surfar runt och glor på varandras sidor, tjötar lite och - inte allt för sällan - försöker få till en date och ett ligg... (min egen förklaring som du märker)
Avatar är den lilla bilden på sig själv man kan lägga upp på forum eller på msn.
Skadligt? Jag har lågstrålande bildskärm så det är nog inga problem... Förresten blir det här en bläckfisk med tanke på hur många ställen på magen som kan bukta ut samtidigt...

2006-02-27 @ 22:03:35
URL: http://Morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0