En ovanlig helg

Jag har haft en väldigt bra helg i Göteborg och gjort en massa för mig ovanliga saker. Var med en kompis på konsert med Jocke Thåström. Det ovanliga med det var att det var en sådan lugn konsert. Jag hade öronproppar som såg ut som sega bilar, men tror nästan inte att jag hade behövt det. Jag trodde verkligen att det skulle bli mer röj, men vi stod mest och vaggade, sjöng med och bara njöt av alla sorgliga ballader. Mmm! Efter det gick vi ut och tog en öl, eller cider för min del då, och kände oss mogna när vi faktiskt bara tog en och sen åkte hem. Kompisen bor i Kortedala och det kändes konstigt att åka spårvagnen i riktning Bergsjön, där jag bodde för sju år sen.

På lördagen träffade jag en kompis och hennes kille och gick med dem på Nordstan. Jag tänkte köpa batterier och nåt till kompisen jag sov hos. Köpte batterier och choklad till kompisen och inget annat. Inte en topp, inte ett enda klädesplagg! Blev övertalad att äta indiskt, vilket är dumt eftersom jag inte tycker om indisk mat. Jag blev genast svår. Beställde en lassi, drickyogurt, med banansmak men de hade ingen banan. Då försökte jag med bananmilkshake i stället. Åt meat tikka som skulle vara oxkött, men jag tycker verkligen inte om kryddorna, så jag pillade bort alla grönsaker och exotiska såser och åt bara köttet och riset. Vitlöksnanbröd är gott och efterrättsnanbrödet med mandel, kummin, socker och allt möjligt är också gott. Vi kallade det en indisk semla. Stora språkproblem med kyparen och jag avslutade det hela med att rycka notan ifrån honom när han försökte gå iväg med den. Ojojoj...

På kvällen var jag ute med kompisen jag bodde hos och en kompis till henne. Vi var på Delirium, ett ställe med över 2000 ölsorter. Också bortkastat på mig som inte dricker öl. Blev ändå nöjd när jag fick kokosgenever och cider, men äppelölen vet jag inte om det var nån hit.

Kommentarer
Postat av: Maria

Så svår var du inte, det berodde väl mest på att jag lurat iväg dig till mat du inte ville ha och att vi fick en obegriplig indier som kypare. Det enda jag förstod var just när du snodde notan och han försäkrade att han skulle komma tillbaks med den.

2006-02-21 @ 09:42:09
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Jo, jag kan bli stökig när jag ska äta ute, men fy, vad roligt det var!

2006-02-21 @ 14:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0