Kulturkullan

Vecka 7

* Läser: I morgon när kriget kom av John Marsden. Det här är den första boken jag läser av Marsden och den första i en serie med sju böcker. Den verkar lovande så här efter de första femtio sidorna. Boken handlar om sju ungdomar i Australien som har tänkt göra en utflykt i vildmarken några dagar. De trasslar sig ned för klippor till ett ställe som kallas för Helvetet. När de kommer tillbaka hem ska de upptäcka att staden har invaderats av en fiendehär. En spännande ungdomsbok.

* Lyssnar på: Great Lizard Cuckoo med Swedish Whistler. CD från 2001. Ljungbybandet Whistler bytte namn till Swedish Whistler när det blev trassel för att ett annat band hette samma sak. Det tyder på att de försöker slå utomlands. De har varit och spelat i USA och England. I Sverige är det inte många som känner till dem, men de skulle kunna bli stora, tycker jag, för det här är trevlig pop med en kaxig tjejröst.

* Veckans citat: Agnes med nyfödd lillebror: "Hm, jag undrar om lillebror kan prata. Noah, säg sten."
Noah: "*gurgel*"
Agnes: "meh!"

Från favoritbloggen http://www.agge.blogspot.com

* Veckans händelse: Hotell Rwanda visas på Ljungby Bio Kontrast på måndag kl.19. Det ska vara en mycket bra och mycket otäck film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0