Om att resa bort

Dags att resa iväg igen, denna gång till Stockholm. Eftersom jag har hamnat i ett tillstånd där jag tycker om alla människor vill jag hinna träffa så många som möjligt av dem jag verkligen tycker om och ska träffa kompisar från Uppsala också. Det är inte så ofta nån kommer till Småland så jag brukar verkligen vara effektiv och träffa alla jag känner när jag är i Stockholm. Blev lite besviken att inga vänner var hemma i julas (tills jag fick tag i en före detta som kunde ta med mig på fest) så nu ska det bli hemskt trevligt att ses.

Det är spännande att se vad som hänt när jag kommer hem igen. När jag var i Göteborg fick jag sms från sambon om att han slagit upp ett hål i  väggen till toan. Nu har vi alltså en öppning ut till hallen. Lite annorlunda inredningsdetalj, men det ska bli fint sen när glasbetongen kommer upp.

Kommentarer
Postat av: Jo igen

Tack för att du bryr dig! :D Men om jag berättade skulle du förstå. Inget jag vill skriva här, men jag kan maila dig nån dag? Allra senast i helgen lovar jag. Ha det bra! kram Jo (som faktiskt saknar Lby lite när jag läser om det, eller det är nog mest vissa personer såsom du & sambon iaf!)

2006-02-22 @ 20:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0