Onödig människa

Jag känner mig som en onödig människa, vet liksom inte vad man ska ha mig till. Har gått från att vara normalt ledsen till att bli sjukt nervös. Började med antidepressiva efter att inte ha hållit uppe i två månader ens. Kanske borde jag ta tabletter hela tiden, men då blir jag så speedad så jag blir rädd för mig själv. Om det nu är kemisk obalans i hjärnan vore det bra om jag kunde få hjälp att hitta medicin som man kan ta utan att få överdos. Alla som säger att det inte är några risker med antidepressiva och att man inte kan ta för mycket; ni har inte träffat mig efter några månaders tablettätande!

Inte för att jag blir till mycket större nytta när jag är medicinproppad men det känns bättre och mycket hänger på hur man själv upplever saker har jag lärt mig. Jag är så hopplöst ointresserad och tror inte att jag kan lära mig nya saker. Som det här med att jag har haft körkort i elva år och fortfarande inte kan köra.
Jag har en fantastisk kille som kan allt nästan och det är min räddning. Svärmor tröstade mig en gång med att jag inte ska jämföra mig med honom och att hon förstod att det är jobbigt att ha honom framför ögonen jämnt. Den här helgen har han tapetserat ett rum nästan ensam, för jag har knappt kunnat göra nåt och inte svärmor heller, men det hade jag ju inte behövt få ångest över för det är så det är hela tiden och jag trodde vi hade vant oss.

I lördags när vi var ute på ett folktomt ställe fick jag oväntade komplimanger. Det kom fram en man som kände igen mig från biblioteket där jag jobbade för två år sen. Han sa att han varit lite förälskad i mig. Det var ju smickrande, fast inte lika mycket när jag kollat upp att han är fjorton år äldre än mig och har en tjej som är 35 år äldre än mig, om han inte bor ihop med sin mamma.

Kommentarer
Postat av: Maria

inte är du onödig inte! Kram!

Själv är jag numer en mycket nödig människa och föredrar att eventuella utflykter sker i betryggande närhet till toalett... ;-)

2006-02-06 @ 21:43:02
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Fru Hallonbåt

Jag provade antidepp under en period och det var gött ett tag men sedan blev jag rädd och slutade. :/ Det där med attityd och hur man ser på sig själv är viktigt precis som du säger. Man måste inse att man är jävligt viktig och bra. Lite Zlatan-hjärna... :) Synd att vi är så dåliga att uppmuntra varandra i det här landet.

2006-02-06 @ 22:15:02
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/
Postat av: Helena

TÄNK POSITIVT! Jag vet att det är svårt, och jag är urusel själv (som synes...), men försök koncentrera dig på det som går bra och känns bra - skrivandet, vännerna, djuren, jobbet (?) osv. Du är inte en onödig människa!!!

2006-02-08 @ 18:59:24
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0