Stockholmsturné

Nu är jag i Stockholm och går storögt omkring och tittar. Det är så många intryck, allt går så snabbt och det är så mycket folk. Jag kom hit sent i onsdags kväll och bor hos bror. Igår var jag och lunchade med en kompis på Östermalm. Först gick vi till hennes gamla jobb för att hon skulle köpa örhängen av en tjej som tillverkar själv. Hon är tillsammans med Eagle-Eye Cherry. Efter lunchen gick jag ensam min vanliga väg, Drottninggatan till Gamla stan, Västerlånggatan, Slussen, Hornsgatan bort till Zinkensdamm där brorsans familj bor. Utmärkt promenad och man ser nästan alltid nån kändis. Jag mötte Rikard Woolf, med en kvinna som jag hört är Jonas Gardells syster och deras bebis, på Sergels torg. När jag gick förbi Efva Attlings butik på Hornsgatan kom hon ut så då frågade jag om jag fick gå in. Egentligen ska man ringa på en klocka för att bli insläppt och det har jag aldrig vågat mig på. Tyvärr ringde mobilen så jag sprang ut igen nästan direkt.

Idag har jag gått på stan med en kompis från Uppsala. Det blev Gamla stan igen, det är så mysigt att gå där. När jag vinkat av kompisen på bussen mötte jag Amanda Renberg från filmen Hip hip hora på Drottninggatan.


Har stillat shoppingbehovet genom att köpa ett par toppar, en kjol och ett nitarmband.


Kommentarer
Postat av: Hallonbåten

Jga har bott i Sthlm i 4 år men såg kanppt aldrig nåra kändisar... saknar väl kändisspanarblicken antar jag! :)

2006-02-25 @ 22:22:08
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/
Postat av: Maria

vilken kändisspaning du hann med - skulle svarat på ditt SMS men den sj-la telefonen är allt annat än sammarbetsvillig så jag gav upp

2006-02-25 @ 22:43:49
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0