Topptrimning

Sambon vände i trapphuset när han hittade mig på översta trappavsatsen med en trimmer i skallen på grannen. Vår granne är en 60-plussig, rund halvalkis som alltid springer omkring hemma endast iförd kalsonger och nu ville han bli klippt i nacken. Kring öronen skulle det ansas lite så om ni ser en farbror med kala fläckar vid öronen kan det vara för att jag rakat honom... Det var en osexig upplevelse.

Jag bor i lustiga huset. Mittemot har vi alkogrannen, under bodde en skum finne som knappt sagt ett ord till mig under de sex år vi bott i huset, som har flyttat nu med sin thailändska, och sen är det en gumma med sin vuxne son som mest bygger plastbåtar som ser ut som valnötter. I den samlingen känner jag mig nästan normal emellanåt.

Idag är jag förresten rätt nöjd med mig själv för jag har gjort bra saker, ellre åtminstone normala. Har gjort listor på jobbet, det gillar jag. Körde stora bilen till stugan och matade djuren utan missöden. De blir alltid lika glada när man kommer och idag var jag deras favoritmänniska. Det blev bilen till ICA men inte så mycket klurigare handel än senast filköpet. Har åtminstone köpt tio röda rosor till imorn. Sånt är svårt att göra med cykel eller gående.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0