Helgen som gått

Den här helgen har jag hunnit med rätt mycket lustiga saker. I fredags var vi på after work på O´Learys, eftersom Bean´s som vi brukar gå på har stängt för ombyggnad. Blev sur på att de börjat ta betalt för junk food buffén och att de dessutom slutar att servera den redan klockan sju. Gick därifrån och åt en kebabtallrik eftersom deras meny är dyr och flottigt amerikansk på ett sätt som jag konstigt nog inte gillar, annars brukar jag tycka att det är bättre ju fetare maten är. Ganska dött får man säga, när vi kom tillbaka till O´Learys. Vi var fyra personer som höll ut till kvart över tolv och då hade de låst dörren så ingen kunde komma in. De skulle ha öppet till två egentligen. Vad gör Ljungbyborna en fredagkväll undrar jag. Bara för att det var snöstorm behövde man inte sitta inne.

Igår upptäckte vi att grannarna under definitivt håller på att flytta. De har inte sagt nåt och det är ganska intressant att veta eftersom vi är en bostadsrättsförening som äger huset. Tydligen har de inte sålt lägenheten så den kanske vi kan köpa. Vi skulle kunna göra en annorlunda bostad med hål i golvet och en brandmannastång ned. Eller också en trappa så man kan komma upp också... I alla fall så vore det trevligt med en sexrummare.

Igår kväll var vi på fest med tre barnfamiljer. Det var trevligt men jag drack en del rödvin så idag har jag varit trött och tjurig. Hade tänkt vara hemma idag och läsa och skriva och slöa mest, men så kom sambon på att vi kunde åka till IKEA och det brukar vara kul. Fast när vi kom dit var det skitmycket folk och vi hade ingen shoppinglust. Det är så dumt ordnat så man måste gå igenom halva varuhuset innan man kommer fram till kundvagnarna. Nu gick vi genom hela och sen tillbaka igen. Åt femton köttbullar och blev lite gladare. Innan gick jag och skrek konstiga saker som "garderoooooob!" (tjatar alltid om att jag vill ha mer plats för mina kläder) och när jag såg alla kuddar som heter sånt som "Gosa bättre" tyckte jag att de kan ha en "Pippa hårt". Blev rätt så nöjd till slut när jag fick köpa ett CD-ställ och en rottingfåtölj som jag velat ha i flera år. Men varför behöver man inte fler lampor? Det finns jättemånga konstiga lampor som jag vill ha.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0