Jag har en plan

En bit in på det nya året och jag tror fortfarande på allvar att det ska gå att börja ett nytt liv. Jag har tänkt att när jag jobbar förmiddag ska jag träna på eftermiddagen och när jag jobbar eftermiddag ska jag läsa böcker på förmiddagen. Jag ska åtminstone försöka att inte gå ut och fika så mycket på vardagar. Jag försöker begränsa mig till max en timme mailande och bloggande per dag. Jag ska inte bara springa omkring utan att göra nåt. Hm, väldigt ofta springer jag omkring, eller bara sitter och gör ingenting (rim!).

Det går ganska bra med träningen, trots att instruktören med stans snyggaste jeansben är pappaledig, jag har ju en fästman med snygga jeansben att titta på. Vore ju kul om jag hade snygga jeansben också. När jag provade en kjol på Lindex förra veckan fick jag värsta sjöjungfrulooken. Trodde inte jag hade sååå himla breda höfter, bah!

Jag har planerat en massa långt in i mars. Så synd att inte andra är lika pigga på att planera saker i förväg. Jag kan tycka att det är kul med spontana saker också men blir tokless på sambon när jag tjatat om nåt som man behöver biljetter till och när han väl bestämt sig så är biljetterna slut. Eller som nu i lördags när vi var på vernissage. Hittade en tavla som båda gillade, men han tyckte vi skulle vänta med att handla. Varför det? Den hade blivit såld nästan på en gång. Inte för att jag vet var vi skulle ha den, men det skulle gå att hitta plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0