Kändispoäng

En kompis var på bröllop på nyårsafton och dansade med Stefan Holm. Han kanske hoppade högt men hon tyckte inte han var så bra på att dansa.

Befinner mig i Göteborg, fast bor i Stenungsund, och hälsar på kompisar. Fikade med en före detta kollega idag. Sa att det satt en man vid ett bord en bit ifrån och såg ut som regissören Ulf Malmros. Kompisen vände sig om och tittade runt och sa sen; jag vet inte vem det är... 

Denna väninna vill gå med mig på Thåström, tjoho! När hon ringde hem och frågade om det var okej för fästmannen så var han tveksam. Han trodde att han skulle följa med och var inte intresserad. Han gillar inte honom men har jobbat med honom en sommar, som ljuskille. Den här killen har hur många kändispoäng som helst som jag skulle vilja plocka ur honom. Han skryter inte med det utan säger saker liksom bara apropå.

Kommentarer
Postat av: Jens

Kul det där med Stefan Holm. Jag hörde honom på radion och då nämnde det där om bröllopet i Växjö.
Om det kan vara till någon glädje Ylva så känner du en gosse som söpit en del med en som skrivit manus till en film som Ulf Malmros har regisserat.

2006-01-03 @ 23:27:26
URL: http://jens.blogg.se
Postat av: Ylva

Värst vad den mannen går på bröllop! Detta var inte i Växjö utan högt upp i landet. Syftar du på att du har varit ute och härjat med Birro? Vilken film?

2006-01-04 @ 15:14:09
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Jens

Bäst i Sverige...

2006-01-04 @ 17:44:39
URL: http://jens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0