Mycket att göra

Jag bloggade inget igår och det var inte för att jag saknade material utan för att jag inte hann. Får bloggabstinens och tar igen det med att trippelblogga idag. Började jobba igen igår efter tre veckors jullov. Det kändes chockartat, men var egentligen inte så stressigt eftersom inte eleverna började förrän idag.

Åkte till Växjö med en kompis och handlade. Var först kluven till mitt dåliga shoppande, stolt för att jag inte köpte kläder och besviken över att jag inte hittade nåt. Men det gick över och projekt badrumsmatta lyckades bra. Hittade en söt fiskformad (!) matta på Mique som hade "affären upphör, allt 50%". Köpte även ett bananskydd i plast (det jag har kanske går sönder eller också vill jag nån gång ha med mig två bananer), presenter till några som fyller år i maj och juli, en snögubbstomte och fem minuter före stängning behövde jag verkligen en kort svart klänning. Det var lustig omlott på den och när jag skulle visa den för sambon så tittade ena bröstvårtan ut och han sa att jag inte fick gå ut så... Äsch!

Kompisen fick köra från Växjö centrum till köpcentrat Samarkand för det törs inte jag. Det är lite läskigt med en massa vägar och rondeller. Men det är tydligen inte läskigt att handla? attackerade sambon. Jag körde ju åtminstone till Växjö, det är en bedrift bara det.

Kommentarer
Postat av: Maria

Fiskformad? Jag har dåligt inflytande på dig!

2006-01-10 @ 17:58:06
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0